fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Віталій Ярема: “В Одесі все спокійно”

Перший віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема заявив, що ситуація в Одесі в даний момент знаходиться під контролем. Таку заяву Віталій Ярема зробив сьогодні, 16 квітня, під час спілкування з журналістами, передає радіо «Свобода».

«Так, в Одесі звучать сепаратистські заклики. Але в цілому вся ситуація знаходиться під контролем. Фактів порушень громадського порядку зареєстровано не було. Все проходить спокійно», – прокоментував ситуацію перший віце-прем’єр-міністр країни Віталій Ярема. За його словами, зараз потрібно всі зусилля спрямувати на Схід України, де ситуація зовсім інша.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 Віталій Ярема підкреслив, що саме в східних областях країни сепаратисти діють досить активно. У цьому регіоні ситуація є дуже складною. Особливо це торкається Донецької області.

Як повідомлялося раніше, в засобах масової інформації з’явилася заява одеського антимайдану про те, що в області створюється «Одеська народна республіка». Один з організаторів антимайдану спростував дану інформацію, назвавши її «цілеспрямованою дезінформацією».

Читайте також: