fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українські солдати “вирвали” з полону чотири БМД

У Краматорську колоні української техніки, у складі чотирьох БМД, вдалося вирватися з блокади проросійських сил. Про це повідомляє «Громадьске ТБ». Також повідомляється, що за українцями пустилися в погоню російські бойовики.
 
За словами місцевих жителів, український військовий дістав гранату і зірвав чеку, після чого віддав наказ людям, які захопили техніку, розійтися по-доброму.
 
За останніми даними, українські солдати і техніка взяла курс у бік краматорського аеродрому. Слідом за українськими БМД послідував автобус, всередині якого знаходяться 30 озброєних терористів. У ході погоні почалася перестрілка, після чого колона розвернулася і попрямувала у бік Дружківки.
 
Вже дорогою в Дружковку колона звернула в поле. Автобус продовжує переслідувати українців. Нашими військовими був відкритий попереджувальний вогонь з бортових гармат.
 
Нагадаємо, що сьогодні повідомлялося про те, що в руки до сепаратистів потрапила українська техніка. Всього бойовики захопили шість одиниць бронетехніки. Про це повідомляло міністерство оборони України.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Звільнення української техніки (відео):

Читайте також: