fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Стали відомі подробиці штурму будівлі Горлівського держуправління міліції

Під час штурму будівлі Горлівського міськуправління міліції в Донецькій області правоохоронці не відкривали вогонь на ураження, хоча мали при собі бойові патрони. За словами заступника начальника міськуправління Германа Приступи, штурм і захоплення будівлі здійснювалися натовпом, до складу якого входило багато п’яних і раніше судимих ​​.

За словами правоохоронця, після штурму до лікарні потрапило двоє загарбників, які отримали поранення ніг з травматичної зброї.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Я поранив цих людей. У нас у всіх були автомати і пістолети. Вони були зарядженими, до слова, не тільки холостими патронами. Якби я хотів би вбити когось, то я б зробив це», – прокоментував ситуацію міліціонер.

Герман Приступа зазначив, що свій пістолет він віддав начальнику відділення Андрію Крищенку, а сам взяв у руки автомат і залишився з двома колегами в черговій кімнаті.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

«Сепаратистам вдалося зламати ґрати. Після недовгих переговорів я вийшов до них, але перед цим розібрав автомат. Бойовики вели мене у двір,б’ючи по дорозі. Андрія Крищенка повалили на землю і побили. Потім його відвезли на «швидкій», – розповів подробиці захоплення будівлі Приступа.

«Серед людей, які скоювали захоплення будівлі, я впізнав раніше судимих ​​. Багато хто з них були п’яні», – сказав Приступа.

Читайте також: