fbpx
Політика

Сепаратист Аксьонов закликає громадян України захистити Януковича

С. Аксьонов закликав українців організувати ополчення для захисту В. Януковича.

  Зрадник Сергій Аксьонов закликав мешканців південно-східних областей України організувати ополчення для захисту Віктора Януковича. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

 Аксьонов підтвердив, що Віктор Янукович повернеться до України на Великдень.

 "Президент В.Янукович повернеться в Україну на Великдень. Армія підпорядковується легітимному Президенту. Значить, він може дати розпорядження про арешт хунти", – написав Аксьонов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Крім того, він закликав жителів південно-східних областей України організувати ополчення для захисту четвертого президента. Він наголосив, що лише Янукович може припинити те, що зараз відбувається в Україні, тож закликав українців захистити його.

 Нагадаємо, сьогодні російські ЗМІ поінформували, що четвертий Президент України Віктор Янукович приїде до Донецька в неділю, 20 квітня Як повідомлялося, правоохоронні органи України завели на Віктора Януковича вже 4 кримінальні провадження.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: