fbpx
Політика

Добкін вийде з президентської кампанії, якщо влада відкриє вогонь по мирних жителях

Михайло Добкін, який є кандидатом на пост глави держави, заявив, що може вийти з президентської кампанії, якщо буде відкритий вогонь по мирному населенню.

«Якщо на південному сході України нинішня тимчасова влада застосує силу армії і відкриє вогонь по мирних жителях, я вийду з цієї президентської кампанії і ніколи не визнаю вибори президента такими, що відбулися. І ніколи не визнаю того, кого вони призначать на цю посаду», – наводять слова Михайла Добкіна ЗМІ з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Крім того, кандидат у президенти Михайло Добкін, під час прес -конференції в Харкові, що відбулася сьогодні, 16 квітня, висловив сумнів, що заплановані на 25 травня президентські вибори відбудуться.

«Я сумніваюся, що ці вибори відбудуться. Принаймні, з боку окремих опонентів, які сьогодні заявляють про необхідність порятунку України, робиться все, щоб вибори зірвати». Інциденти, що сталися протягом понеділка – вівторка біля телестудій "Свободи слова" і "Шустер live", як зазначив Михайло Добкін, сплановані «політиками, які хочуть зірвати вибори».

Читайте також: