fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Радикально налаштовані громадяни можуть застосовувати зброю на мітингах у Донецьку, – МВС області

У Головному управлінні МВС в Донецькій області попередили місцевих жителів і гостей міста про те, що в центрі міста у четвер, 17 квітня, пройдуть кілька мітингів, які були організовані «групами донеччан з полярними поглядами». У відомстві настійно рекомендували дані заходи не відвідувати.

 «На 17 квітня в Донецьку заплановано проведення кількох мітингів. Ці заходи організовані групами донеччан з полярними поглядами. Проаналізувавши всю складність ситуації в місті та області, а також з причини того, що в руки населення потрапили зброя і вибухонебезпечні речовини, ми закликаємо організаторів даних акцій не проводити різні масові заходи. Це потрібно для того, щоб не наражати на небезпеку життя людей», – свідчить повідомлення МВС.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 У відомстві підкреслили, що правоохоронці просять громадян з метою особистої безпеки в анонсованих акціях участі не брати.

«Правоохоронці мають відомості про те, що радикально налаштовані громадяни збираються застосовувати автоматичну зброю під час проведення мітингів », – додали в МВС.

Читайте також: