fbpx
Політика

Ворогові вигідно, якщо в Україні почнуть гинути люди, – В’ячеслав Брюховецький

Почесний президент «Києво-Могилянської Академії» В’ячеслав Брюховецький поспілкувався з журналістами на тему ситуації на Сході України. За його словами, хаос в Україні організований окремими особами, які інспіровані Російською Федерацією.
 
«У планах у цих людей зірвати вибори президента в Україні», – передає слова Брюховецького «Цензор.НЕТ».
 
«На Сході України сьогодні дійсно дуже складна ситуація. Поза всяким сумнівом – вона інспірована Росією. Володимир Путін поставив перед своїми прислужниками одну задачу – зірвати вибори в Україні», – прокоментував ситуацію на Сході України В’ячеслав Брюховецький. Він також підкреслив, що велика частина жителів Донецької області виступає проти сепаратизму.
 
«Близько 20 відсотків є прихильниками розкольників країни. Інші 80 відсотків проти розпаду України. Ми повинні уникнути розв’язання громадянської війни. Для цього, поки є можливість, потрібно використовувати дипломатичні шляхи врегулювання ситуації», – зазначив Брюховецький. За його словами, ворогові вигідно, якщо в Україні почнуть гинути люди.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

Українські військові їдуть в Слов’янськ (відео):

Читайте також: