fbpx
Політика

Путін налаштований на зрив президентських виборів – Тягнибок

 Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що необхідно заборонити всі антиукраїнські партії в країні, а також оголосити мобілізацію у зв’язку з триваючою з боку Російської Федерації агресією. Як зізнався нардеп, він обурений тим, що до порядку денного Верховної Ради не включають багато важливих законопроектів, серед яких ті, які стосуються мобілізації Національної гвардії, вільного володіння зброєю і закриття кордону для російських громадян.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Навіщо ви створювали Національну гвардію? Куди ви витратили 7 мільярдів гривень? Чому РНБО досі не закрила кордони з Росією, звідки постійно прибувають сепаратисти і агресори?», – звернувся він з парламентської трибуни.

 За його словами, необхідно включити до порядку денного законопроекти про заборону Компартії і Партії регіонів, а також позбавити громадянства та депутатської недоторканності членів цих політичних сил.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Потрібно притягнути їх до кримінальної відповідальності», – підкреслив Олег Тягнибок.

 Також він вважає, що в сформованій ситуації не час думати про президентські вибори. Як він зазначив, мета Путіна зірвати ці вибори і захопити Київ.

 Нагадаємо, що Олег Тягнибок також балотується в президенти України.

Читайте також: