fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Слов’янську дійсно є «зелені чоловічки», – мер Неля Штепа

Події в місті Слов’янську Донецької області залишаються однією з найголовніших і широко обговорюваних тем в Україні протягом кількох останніх днів. Нагадаємо, що в суботу, 12 квітня, в Слов’янську озброєні люди в камуфляжі захопили будівлю місцевого відділу міліції. Навколо будівлі потім з’явилися барикади, а пізніше, на під’їздах до Слов’янська були споруджені блок-пости.

У понеділок, 14 квітня, з посиланням на сайт slavgorod.com.ua наводилися повідомлення про появу в Слов’янську озброєних людей у ​​камуфляжах зі зброєю, дуже схожих на тих, яких після подій в Автономній республіці Крим стали називати «зеленими чоловічками». Озброєні люди заявили журналістам, що метою їх появи у Слов’янську є «забезпечення світлого майбутнього городян».

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Інформацію про наявність у Слов’янську «зелених чоловічків» підтвердила і мер цього міста Неля Штепа, слова якої наводить «Інтерфакс-Україна». Мер Слов’янська говорить про те, що в місті з’явилися особи, які прибули з Криму та з Російської Федерації.

«Той, хто сьогодні проголосив себе мером, я не знаю, хто це, що це. Вони і справді сьогодні захопили виконком… Дійсно, там сьогодні "зелені чоловічки", вони не приховують, що вони з Криму, з Росії», – заявила мер міста Слов’янська Неля Штепа в ефірі телеканалу 112.ua.

Читайте також: