fbpx
Політика

Турчинов: “Не потрібно перешкоджати діяльності кандидатів у президенти”

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов звернувся з закликом до громадян не зривати виступи кандидатів у президенти. Також Турчинов звернувся і до самих кандидатів у президенти і попросив їх не порушувати закон. Таку заяву глава українського парламенту зробив сьогодні, 15 квітня, на ранковому пленарному засіданні.
 
Торкнувся питання кандидатів у президенти Олександр Турчинов через вимоги народних депутатів від фракції Партії регіонів розслідувати нічний інцидент із кандидатом у президенти Олегом Царьовим. Нагадаємо, що вчора ввечері у Києві Олега Царьова пропустили через коридор ганьби. Під крики «Ганьба!» кандидата в президенти закидали яйцями.
 
За словами Турчинова, блокування виступів кандидатів у президенти – це порушення законодавства про вибори. Він підкреслив, що в сформованій ситуації для України вкрай важливо провести демократичні і прозорі вибори президента. Нагадаємо, що вибори заплановані на 25 травня.
 
Саме через це спікер українського парламенту закликав громадян більше не заважати виступам кандидатів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 

Царьова закидали яйцями в Києві (відео):

Читайте також: