fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

США не виключають варіант відправки озброєння в Україну, – помічник Керрі

Сполучені Штати Америки всерйоз обговорюють питання про відправлення на територію України озброєнь. Таку заяву зробив помічник держсекретаря США Джона Керрі Томас Шеннон. За його словами, американська влада розгляне це як один з варіантів.
 
«Зрозуміло, ми повинні розглянути це як один з варіантів. Однак на сьогоднішній день я не готовий зробити остаточної заяви, будемо ми це робити чи ні», – прокоментував ситуацію американський політик європейській пресі.
 
«З точки зору американської влади, те, що на сьогоднішній день ми спостерігаємо в ряді міст, дуже сильно нагадує все побачене нами в Криму. Це стосується і тактики, і учасників», – роз’яснив ситуацію журналістам помічник держсекретаря Сполучених Штатів Америки. Він також підкреслив, що участь Російської Федерації в усьому що відбувається очевидна. Томас Шеннон назвав дії росіян дестабілізуючими і небезпечними.
 
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинувачення в ускладненні ситуації на південному сході України спростовує. Лавров підкреслив, що ситуацію можна поліпшити тільки в тому випадку, якщо Київ прийме до уваги інтереси російськомовних регіонів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Хронологія подій на сході України (відео):

Читайте також: