fbpx
Політика

Влада повинна почути жителів Сходу – Єфремов

 Коментуючи ситуацію на Сході, лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що за допомогою «дубини» жодна ситуація не вирішується, тим більше, якщо на вулицях знаходяться тисячі громадян.

 «А на сході скрізь, у всіх містах – тисячі людей. На це треба реагувати, але не абсолютно божевільними заявами, що ми всіх звільнимо, покараємо і на коліна поставимо», – зазначив Олександр Єфремов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За його словами, протягом багатьох років на Сході звучало одне питання – надання російській мові статусу другої державної. Однак, як сказав Олександр Єфремов, влада як і раніше продовжує не слухати людей, що висувають свої вимоги.

 Як він вважає, влада повинна вступити в переговори з жителями Сходу і конкретно сказати, які питання розглядатимуться, а які не на часі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Адже поки жодне питання не розглядається. А в залі Верховної Ради з вуст чиновників високого рівня в багатьох виступах звучить негативне ставлення до людей, що живуть на сході. Часом у виступах окремих депутатів звучать і провокації. Природно, що це не може не змушувати людей відстоювати свою точку зору», – констатував Олександр Єфремов.

Читайте також: