fbpx
Політика

Росія хоче зірвати президентські вибори в Україні – Кожем’якін

 Як вважає народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Кожем’якін, антитерористичну операцію неодмінно потрібно проводити, інакше ситуація продовжить посилюватися, і вже до 25 травня російські війська будуть в Києві.

За його словами, зараз російська влада робить все можливе для того, щоб зірвати проведення президентських виборів в Україні.

«Вони будуть зривати вибори, будуть знищувати урни, влаштують вбивства… Вони на це готові, так і буде», – зазначив політик.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Тому, як вважає Андрій Кожем’якін, було б доцільно трохи почекати з виборами і, наприклад, провести їх на місяць пізніше.

«Необхідно розглянути це питання», – сказав він.

Водночас, депутат Давид Жванія, що раніше був у фракції Партії регіонів, також підтвердив, що сьогодні всі кроки Російської Федерації спрямовані на зрив президентських виборів в Україні.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

При цьому він зазначив, що не можна цього допустити і тому депутати не повинні роз’їжджатися на травневі свята, а повинні продовжувати працювати.

«Ми повинні прийняти рішення і внести зміни до календарного плану», – підкреслив Давид Жванія.

Читайте також: