fbpx
Політика

У МЗС України з’явилися докази причетності Росії до сепаратистського заколоту

МЗС України має конкретні докази причетності спецслужб РФ до подій на сході країни.

  У східних областях України російські спецслужби та диверсанти розпочали перехід до широкомасштабної сепаратистської операції з метою захоплення влади, дестабілізації становища із загрозою для життя громадян України, а також відокремлення цих регіонів від нашої держави. Про це йдеться у заяві МЗС України, повідомляє УНН.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 "Захищаючи життя людей, територіальну цілісність і безпеку держави, Рада Національної безпеки і оборони України прийняла рішення здійснити антитерористичну операцію проти розгорнутого замаху на нашу державу", – наголосили в МЗС.

 "В Міністерстві закордонних справ України є всі необхідні конкретні докази причетності спеціальних служб Росії до сепаратистського заколоту і захоплення державних установ на сході України", – йдеться у оприлюдненій заяві.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 "Відповідні свідчення та докази будуть представлені міжнародному співтовариству на зустрічі 17 квітня ц.р. у Женеві", – додали в МЗС України.

 Джерело: УН

Читайте також: