fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Представники ОБСЄ прибули до Слов’янську

Сьогодні, 13 квітня, група спостерігачів ОБСЄ прибула в Слов’янськ. Як повідомляють «Аргументи і Факти в Україні», представники ОБСЄ приїхали в Слов’янськ для того, щоб особисто побачити все, що відбувається в місті. Також спостерігачі повинні подати об’єктивну інформацію вже на міжнародному рівні. За словами представника з Польщі, ОБСЄ дотримується такої позиції, при якій жителі України повинні самостійно вирішити свої внутрішні проблеми без кровопролиття.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Повідомляється, що в місті автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ зупинили мешканці Слов’янська. Сталося це на вулиці Юних Комунарів. Місцеві жителі взяли автомобіль в щільне кільце і почали кричати про те, що європейські телевізійні канали транслюють необ’єктивну інформацію. У ході спілкування з міжнародними представниками, місцеві жителі запропонували провести іноземних гостей за барикади, щоб вони особисто змогли побачити все, що відбувається.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Про те, чим саме закінчилися переговори місцевих жителів з представниками ОБСЄ, невідомо. Відомо, що члени так званого «Народного ополчення Донбасу» особисто перевіряли посвідчення іноземних спостерігачів.

Читайте також: