fbpx
Політика

Нємцов вважає, що Путін почав війну на материковій Україні

В. Путін почав війну на материковій Україні – Б. Нємцов.

Російський опозиційний політик Борис Нємцов вважає, що поява військових без розпізнавальних знаків в Слов’янську і захоплення там офісів силовиків "означає одне – Путін пішов ва-банк і почав війну з Україною на материку". Про це політик зазначив власній сторінці у Фейсбуці, повідомляє УНН.

 "Його вже не зупиняють серйозні санкції проти "Газпрому" і нафтових компаній і він готовий приректи країну на економічну кризу та проблеми. Абсолютно холоднокровно і свідомо. Пропаганду бідності, зростання цін і безробіття спише на підступи ворогів і чим їх більше, тим легше це зробити", – зазначив Б. Нємцов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Китай не врятує. Переговори Міллера про ціну на газ з китайцями закінчилися провалом і в травні Путін підпише договір про постачання газу на китайських умовах, тобто дешевше на 300 доларів за тисячу кубів. Це вірний крок до банкрутства "Газпрому" і єдиний шанс уникнути його – підняти ціну на газ всередині країни. Що неминуче буде зроблено цього року. Але економіку це не врятує. За неадекват і імперіалізм доведеться заплатити російському народу", – вважає політик.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Джерело: УНН

Читайте також: