fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Над будівлею міськради Єнакієве підняли російський прапор, – ЗМІ

У ряді українських видань з’явилася інформація про те, що сьогодні неспокійно в місті Єнакієве Донецької області – рідному місті усуненого від влади президента України Віктора Януковича.

 Відзначимо, що інформація про події в Єнакієвому досить суперечлива. Єдине, в чому сходяться різні видання, так це в тому, що над будівлею міської ради підняли російський прапор і прапор Донецької республіки.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Так, з посиланням на «62.ua» повідомляється, що в Єнакієвому біля будівлі міськвиконкому проходить мітинг і частині протестувальників вдалося проникнути всередину будівлі. Вимоги учасників акції протесту – визнати Донецьку республіку і провести референдум. А з посиланням на «Острів» повідомляється, що невідомими в Єнакієвому минулої ночі були захоплені міськрада, відділ міліції і прокуратура. Також повідомляється, що будівлю прокуратури було звільнено.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Сьогодні вранці стало відомо про проведення антитерористичної операції в іншому місті Донецької області – Слов’янську. У цьому місті в суботу, 12 квітня, був захоплений відділ міліції, а потім навколо нього були споруджені барикади. Також повідомлялося і про зведення блокпостів на під’їздах до міста.

Читайте також: