fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Уряд виплатить сім’ям загиблих на шахті Скочинського по 100 тисяч гривень

 Уряд виділив по 100 тис. грн сім’ям загиблих на шахті ім. Скочинського.

   На позачерговому засіданні уряду члени Кабміну одноголосно схвалили рішення виділити 1 млн. 150 тисяч сім’ям постраждалих від сьогоднішнього вибуху на шахті в Донецьку. Про це під час позачергового засідання уряду заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає УНН.

 Позачергове засідання уряду розпочалося хвилиною мовчання за загиблими під час вибуху. "Термінове розпорядження уряду виділити 1 млн. 150 тис. гривень родинам загиблих та постраждалих. 50 тис. гривень за кожного постраждалого, за кожного загиблого члена сім’ї – 100 тисяч гривень", – сказав Яценюк, рішення члени уряду схвалили одноголосно.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Уряд схвалив звернення до Генеральної прокуратури України щодо термінової перевірки для встановлення відповідальних за вибух на шахті в Донецьку та спричинені смерті.

 "Є попередня інформація щодо порушення там правил безпеки", – зазначив Яценюк та після цього подякував журналістам, попросивши їх піти. Наразі триває закрите засідання уряду, прес-служба Кабмінету міністрів повідомила журналістам, що не знає, скільки воно триватиме.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Джерело: УНН

Читайте також: