fbpx
Політика

Агресія щодо України стане кінцем путінської Росії, – Г. Барамідзе

Україна принесе свободу росіянам – Г. Барамідзе.

  Українці вийдуть переможцями з протистояння із Російською Федерацією і принесуть свободу самим росіянам. Про це на сьомому Безпековому форумі в Києві сказав Віце-спікер Парламенту Грузії, Віце-прем’єр-міністр Грузії (2006-2012) Гіоргі Барамідзе, передає кореспондент УНН.

 "Зараз дуже мало людей у світі вірять у те, що український народ виграє боротьбу за свою свободу. Але я, в цілому, з оптимізмом дивлюсь на це. Як довго триватиме ця боротьба, я, звичайно, не знаю. Але не так довго, як багато хто думає. Я абсолютно переконаний у тому, що це стане кінцем путінської Росії. Це стане кінцем Росії, яка є імперіалістичною і загарбницькою", – заявив він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Колишній високопоставлений грузинський чиновник переконаний, що це принесе свободу не лише Україні, "а й, відповідно, дасть гарантії свободи і територіальної цілісності Грузії і іншим східноєвропейським країнам". Крім того, це "принесе свободу російському народу", зазначив Г.Барамідзе.

 "І ми будемо жити в іншому світі. Але перед тим як стане краще, можливо, стане гірше, і ми маємо бути до цього готові", – сказав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 При цьому, екс-віце-прем’єр Грузії переконаний, що Захід у своїй реакції на агресію Росії має бути готовий понести певні втрати, "щоб не заплатити в 100 разів більше пізніш".

 Гіоргі Барамідзе ще раз підкреслив, що український народ, "який має таку потужну волю бути вільним", переможе. "Ніщо не може зупинити людей, які мають таке історичне прагнення. Ми знаємо, що багато націй виживали саме тому, що вони продемонстрували прагнення до свободи", – заявив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: