fbpx
Політика

У Верховній Раді процвітає політична корупція, – С. Каплін

С. Каплін: олігархи скуповують нардепів по 10 мільйонів доларів.

  У Верховній Раді процвітає політична корупція, депутатів “купують” за 2-10 мільйонів доларів, в залежності від популярності. Про це сьогодні в кулуарах парламенту сказав народний депутат, член фракції “УДАР” Сергій Каплін, передає кореспондент УНН.

 “Якщо раніше в уряді торгували посадами на рівні заступника міністра по мільйону доларів, то зараз ці ціни подвоїлися.

 Читайте: Олігархи через своїх лобістів захищають свої мільярди в парламенті – Ляшко

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Так само процвітає в парламенті політична корупція. Олігархи усвідомлюють, що мають вигравати свою внутрішню видову боротьбу, і йде процес скуповування народних депутатів. Сума від 2 до 10 мільйонів доларів, в залежності від популярності того чи іншого депутата”, – розповів нардеп, зазначивши, що у нього є конкретні факти щодо сказаного.

 Він заявив, що на усі без винятку політичні сили здійснюється інформаційний, фінансово-матеріальний тиск. “Намагаються розшматувати фракції у Верховній Раді, створити собі політичні філії у Верховній Раді з тим, щоб захищати награбоване в українського народу”, – зазначив ударівець.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За його словами, процвітає корупція і у бізнесі. “Раніше, щоб завести одну фуру через кордон коштувало 7 тисяч доларів, сьогодні це коштує 10”, – розповів нардеп.

 Джерело: УНН

Читайте також: