fbpx
Футбол

Аршавіну загрожує арешт на території Європи

Півзахисник пітерського «Зеніту» Андрій Аршавін може стати «невиїзним». Причиною цьому можуть послужити санкції з боку колишньої цивільної дружини Юлії Баранівської. Таку інформацію поширюють російські засоби масової інформації.

Повідомляється, що під час виступів за лондонський «Арсенал» колишній гравець національної збірної Росії підписав певні фінансові зобов’язання перед своєю цивільною дружиною і трьома дітьми. Юлія Барановська звинувачує Андрія Аршавіна в невиконанні цих умов.

Через це футболістові загрожує арешт на території Великобританії і всієї об’єднаної Європи. Журналісти підкреслюють, що вельми неприємними наслідками для футболіста може обернутися його виїзд за межі Російської Федерації.

В даний момент судові пристави займаються підрахунком всіх доходів Аршавіна. Зважаючи на це, незабаром розголосу будуть піддані не тільки умови його контракту з «Зенітом», а й інші заробітки футболіста в рекламній сфері та у власному бізнесі. Також повідомляється про те, що суд в Петербурзі зажадав від Аршавіна заплатити аліменти, які становлять половину всіх його заробітків.

Читайте також: