fbpx
Політика

Брудні методи під час виборчих кампаній ще діють – Ляшко

Як зазначив народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко, революційні події в Україні не змінили мислення багатьох людей. За його словами, брудні методи під час виборчих кампаній все ще діють.

 Зокрема, як розповів Олег Ляшко, в його рідних Прилуках на Чернігівщині, де він виріс, якісь негідники пошкодили його білборд. При цьому він зазначив, що його не турбує, що таким чином його намагалися принизити. Йому неприємно те, що таким чином принизили солдатів, які стоять поруч з ним на фотографії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Героїв, які захищають від окупантів наш кордон в Чаплинці на Херсонщині, принизили, принизили наше гасло "Я поверну Україні Крим!", хоча я впевнений, для кожного українського патріота тимчасова втрата Криму – це особиста болюча рана», – написав він у Facebook.

 Як зізнався Олег Ляшко, він поняття не має, хто стоїть за цим, так як ворогів у нього вистачає. При цьому він все ж допускає, що за цим можуть стояти проросійські сепаратисти, ненависть яких до нього «зашкалює».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Хочете налякати мене, образити, зупинити? Не на того нарвалися», – заявив нардеп.

Читайте також: