fbpx
Політика

СБУ вважає передчасним рішення про заборону в’їзду в Україну Путіну – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він отримав від Служби безпеки України відповідь на своє звернення щодо заборони в’їзду в Україну керівництва Російської Федерації і депутатам Ради Федерації Росії, які голосували за введення військ в Україну.

 Посилаючись на дані, отримані від СБУ, Олександр Бригинець розповів, що був заборонений в’їзд в Україну більш ніж 100 громадянам Російської Федерації, які підтримали рішення Путіна про введення військ. Серед них опинилися: помічник Путіна Сергій Глазьєв, віце-спікер Держдуми Жириновський, член комітету Держдуми з питань оборони і довірена особа президента Росії Водолацький та інші чиновники.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 При цьому він зазначив, що, за словами СБУ, прийняти рішення про заборону в’їзду в Україну президенту Путіну і всім депутатам Ради Федерації зараз вважається передчасним, оскільки воно вимагає додаткової обробки, зокрема на засіданні РНБО, МЗС і парламенту.

 «Я вдячний СБУ, що вона не діє, і прийняла належні заходи реагування. Робота СБУ, дійсно, викликає у багатьох симпатію. Однак наступне своє звернення я буду адресувати секретарю РНБО, моєму колишньому колезі по парламенту А. Парубію, оскільки СБУ не може одноосібно прийняти рішення про заборону на в’їзд в Україну іншим високопоставленим особам Росії», – написав він у Facebook.

Читайте також: