fbpx
Політика

Я звик відстоювати свою позицію – Добкін

 Кандидат у президенти України Михайло Добкін розповів про події, які сталися з ним 9 квітня біля будівлі управління СБУ в Луганську, яка була захоплена сепаратистами. За словами політика, його туди запросили прийти місцеві жителі.

«Сказали, що до них ніхто не приходить. Юлія Тимошенко приїхала в Луганськ – до них не прийшла. Сергій Тігіпко приїхав вночі, покрутився і втік», – додав Михайло Добкін.

Як він зазначив, всередині там перебувають дорослі чоловіки, які пройшли Афганістан, офіцери запасу. Вони дали чітко зрозуміти, що готові говорити лише про одне – про референдум щодо приєднання до Росії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Я сказав, що без мене. У мене є своя позиція, і я не хочу її міняти, але при цьому поважаю позицію цих людей», – повідомив Михайло Добкін.

Також він розповів, що його просили виступити перед людьми, але він відмовився, після чого його почали блокувати і не випускати. При цьому Михайло Добкін звернув увагу на те, що деякі телеканали показали, що він рятувався мало не втечею.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Завжди говорити легше те, що приємно людському слуху. Але за кожне слово треба нести відповідальність. Я міг вчора сказати те, що хочуть чути люди. Але я не зробив цього, бо звик відповідати за свої слова і чітко стояти на своїй позиції», – підсумував він.

Читайте також: