fbpx
Політика

Симоненко попереджає про «відродження фашизму» в Україні

Будівлю центрального комітету Комуністичної партії України в Києві окупували і знищили представники партії «Свобода» і руху «Правий сектор». Йдеться про офіс КПУ, розташований на вулиці Борисоглібській. Таку думку висловив Петро Симоненко, лідер КПУ. Слова комуніста передає РБК-Україна.

«Вчинили даний злочин ті політичні сили, які входять до складу виконавчої влади і до складу парламентської більшості», – стверджує Симоненко.

Лідер КПУ розповів і про ту ніч, коли невідомими був здійснений підпал центрального комітету Комуністичної партії України. За його словами, представники комуністичної партії передали всім європейським структурам відеоматеріали. У даних відеоматеріалах є запис того, що «реально відбувалося біля офісу КПУ».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Усі європейські партії вже знають про те свавілля, який вчиняють представники української влади», – запевнив Симоненко.

Лідер КПУ сказав, що чекає реакції від відповідних європейських структур. Симоненко чекає, що в Європі йому дадуть відповідь на питання про те, як вони далі мають намір співпрацювати з «деякими силами в Україні». Йдеться про ті сили, пояснив політик, які «зубилом, молотком і коктейлями Молотова встановлюють демократію в Україні».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Петро Симоненко попередив, що сьогодні в Україні існує «загроза відродження фашизму».

Після цього комуніст висловив свої сумніви щодо того, що уряд України вживатиме «заходи» за даним інцидентом. Він сказав, що зараз в ГПУ і силових структурах працюють представники тих політичних сил, які і здійснили напад на київський офіс КПУ.

Варто відзначити, що раніше в «Свободі» відхрестилися від розгрому офісу КПУ. Про це повідомив депутат – «свободівець» Андрій Іллєнко.

Читайте також: