fbpx
Політика

Дмитро Тимчук засумнівався в легітимності Володимира Путіна

 Незалежність України підтвердили результати офіційного референдуму. А ось незалежність Росії щодо СРСР офіційно нічим не підтверджена. До таких висновків прийшов Дмитро Тимчук – координатор групи «Інформаційний Опір». Про свої міркуваннях з цього приводу Тимчук написав на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє «Цензор.НЕТ».

 Зробивши таку заяву, Дмитро Тимчук прокоментував запит депутатів російського парламенту на ім’я генерального прокурора Російської Федерації про дії колишнього глави СРСР Михайла Горбачова, які привели до розпаду Радянського союзу. На думку ініціаторів запиту, після проведення відповідної перевірки на Горбачова заведуть кримінальну справу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Дмитро Тимчук нагадав заяву російського МЗС про те, що «доленосні рішення потрібно приймати виключно на референдумах».

«Якщо подивитися на факти з історії проголошення незалежності Росії та України, можна дійти висновку, що незалежність України підтвердили результати референдуму. А незалежність Росії нічим не підтверджена. Тоді виходить, що Володимир Путін є нелегітимним президентом Російської Федерації, яка, за логікою російського зовнішньополітичного відомства, неправомірно вийшла зі складу Радянського союзу», – висловив свою точку зору Тимчук.

Читайте також: