fbpx
Політика

Тимошенко балотуватиметься в президенти за будь-яких обставин

Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко не буде знімати свою кандидатуру на пост президента України ні за яких обставин. За її словами, свого часу вона допустила величезну помилку, поступившись владою, тепер же буде робити все можливе, щоб олігархи не змогли отримати всі ключові монополії і пости у свою власність. Про це Юлія Тимошенко заявила на мітингу у Хмільнику (Вінницька обл.), повідомила прес-служба «Батьківщини».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я ніколи не відмовлюся від участі в президентських виборах з однієї простої причини – я дуже добре знаю політиків і політику… Я не спільник у збереженні цієї (олігархічної) системи. Що зараз вони хочуть зробити – вони ставлять ставку на ці президентські вибори, вони хочуть знову привести своїх ставлеників», – зазначила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 При цьому вона висловила переконання, що провести свого нового кандидата на олігархічний Олімп клану екс-президента Віктора Януковича не вдасться, втім так само, як і відновити свою колишню владу в Україні. Юлія Тимошенко вірить, що тільки люди зможуть розібратися в усіх політичних протистояннях і зробити гідний вибір.

Читайте також: