fbpx
Політика

На проспекті Сахарова в Москві відбудеться мітинг опозиції

Сьогодні прес-служба московської мерії повідомила, що через мітинг опозиції, який намічений на 13 квітня, буде перекрита внутрішня частина проспекту Сахарова в Москві. Мерія інформує, що в світлі даних подій, швидше за все, ускладниться дорожня ситуація в центрі столиці.

Відзначимо, що мітинг на проспекті Сахарова повністю узгоджений з московською владою. Дану інформацію підтвердив і керівник департаменту регіональної безпеки та протидії корупції мерії Москви Олексій Майоров.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

« Всі питання, пов’язані з утрудненим рухом у зв’язку з проведенням заходу, будуть по можливості оперативно вирішені. Рух інтенсивний, особливо в другій половині дня неділі, коли багато людей їдуть відпочивати в центр міста або повертаються з-за меж міста. Ми очікуємо, що потік транспорту буде досить істотним. Ускладнення руху можливі», – сказав Олексій Майоров.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Московський чиновник особливо підкреслив, що більш повна інформація про перекриття руху, яке пов’язане з мітингом, буде своєчасно повідомлена москвичам.

Нагадаємо, що опозиція з "Комітету протестних дій" має намір провести мітинг на захист свободи слова. Організатори мітингу заявили, що в заході візьме участь до 50 тисяч осіб.

Читайте також: