fbpx
Політика

Комуністи підтримують жителів Південного Сходу – Симоненко

  Під час засідання Верховної Ради України 9 квітня, лідер Компартії України Петро Симоненко сказав, що в інформаційному просторі зараз йде боротьба не тільки з інакомисленням, а й з українським народом в цілому.

 Як він зазначив, сьогодні український народ, що вийшов на акції протесту в Луганську, Донецьку та Харкові, звинувачують у сепаратизмі і тероризмі.

 «Тобто йдеться про те, що вони скоюють злочини і загрожують їм тим, що готові застосовувати антитерористичні акції. Це перед Європою звітують ті, хто вже зібрався стріляти у власний народ», – підкреслив лідер комуністів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, в партії дотримуються позиції, що звинувачувати народ в тероризмі і сепаратизмі неприпустимо.

 «Тому що ці акції протесту носять тисячний характер, а інформаційна війна набула характеру гебельсової пропаганди», – сказав Петро Симоненко.

 Як він стверджує, на центральній площі Донецька зібралися люди, які думають про майбутнє своєї країни, а не якісь екстремісти або сепаратисти.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Я звертаюся до жителів Південного Сходу. Ми, комуністи, вас підтримуємо в статусі російської мови, який ви відстоюєте, як другої державної. Ми вас підтримуємо в прагненні захищати свої інтереси. Мудрий народ східних регіонів країни заявив, що єдиний механізм сьогодні зберегти цілісність держави України – це федеральний устрій країни», – додав лідер КПУ наприкінці свого виступу.

  За матеріалами: golos.ua

Читайте також: