fbpx
Шоу-бізнес

13-річний шанувальник розповів про поцілунок з Вірою Брежнєвою

Екс- солістка групи «ВІА Гра», українська виконавиця Віра Брежнєва може похвалитися багатомільйонною армією шанувальників не тільки в рідній державі, а й за її межами. Один з фанатів співачки, 13-річний Родіон Воробйов з Казані, розповів журналістам, як вперше познайомився з виконавицею і що сталося таке, що юнак не може забути донині. За словами хлопчика, квиток на концерт Віри Брежнєвої йому подарувала мама за те, що закінчив чверть без трійок. Саме з мамою він відправився слухати улюблену виконавицю. У той момент, коли Родіон вийшов на сцену дарувати Вірі Брежнєвій квіти, вона запитала, є в залі справжні чоловіки. І в цей момент побачила перед собою юнака з букетом в руках. Природно, Родіон здався співачці занадто юним, але все ж вона запросила його з мамою до себе в гримерку після концерту, щоб поговорити.

Після концерту хлопчик зі своєю мамою відправився в гримерку до співачки. Зустріч пройшла на висоті. Всі мило базікали, ділилися враженнями від концерту, згадували минулі виступи Віри Брежнєвої. А коли прийшов час прощатися, співачка поцілувала хлопчика в щоку і пообіцяла, що вони обов’язково ще побачаться.

«Я потім два дні її (щоку) не мив! А сорочку не перу досі. У Віри дуже приємний парфум, вона пахне весною. Закохався ще більше. Тепер друзі на моїй сторінці «ВКонтакте» обговорюють цей випадок, пишуть мені, деякі напевно заздрять», – поділився своїми враженнями від зустрічі зі співачкою її юний шанувальник.

Читайте також: