fbpx
Політика

Жителі Сходу не вороги – Єфремов

 Як вважає лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, першою справою українська влада повинна почути людей, які живуть на південному сході України. За його словами, якщо цього не відбудеться, то ситуація буде ускладнюватися і далі.

«До чого це може довести – одному Богу відомо. Ми намагаємося застерегти владу від цього, але, на жаль, у відповідь чуємо тільки погрози і брязкання зброєю. У моєму розумінні – це просто неприпустимо», – зазначив Олександр Єфремов.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Олександр Єфремов підкреслив, що не можна розгойдувати ситуацію на Сході. Він нагадав, що там живуть мільйони людей, які мають свою точку зору, але при цьому вони не є ворогами.

«І ворогами їх робити не потрібно. Тому я просив би ЗМІ більш стримано підходити до всіх подій, які сьогодні відбуваються в державі», – додав політик.

Він звернув увагу на те, що свого часу їх також просили не провокувати ситуацію на Майдані, посилаючись на те, що там знаходяться мирні люди. За його словами, те ж саме зараз відбувається зі сходом – там теж зібралися мирні люди.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«І якщо хтось говорить, що там присутні якісь шпигуни, провокатори і терористи, то у влади є достатньо механізмів для того, щоб працювати в цьому напрямку. А не займатися суто політичною нісенітницею в сесійній залі парламенту, розпалюючи ситуацію», – констатував Олександр Єфремов.

Читайте також: