fbpx
Політика

НАТО допомагатиме Україні, але вже інакше – Расмуссен

 Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що керівництво Альянсу має намір продовжувати роботу з Києвом у рамках комісії Україна – НАТО. За словами Расмуссена, це відбуватиметься не так, як раніше. Слова генсека НАТО наводить «Інтерфакс-Україна».

«Наш Альянс розраховує на те, що відносини з Україною в рамках комісії Україна – НАТО не припиняться. Хочу відразу сказати, що як раніше наші справи вестися не будуть», – прокоментував ситуацію Андерс Фог Расмуссен в ході прес-конференції в Парижі. Крім цього він також зазначив, що 1 квітня в Альянсі було прийнято рішення про зміцнення відносин з Україною.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Разом з українською владою ми визначили сфери, в яких ми б могли зміцнити нашу співпрацю. Наша співпраця торкнеться також військової реформи. Ми сприятимемо можливості поліпшення взаємодій сил НАТО з українськими збройними силами», – додав генеральний секретар НАТО. За словами Расмуссена, в Альянсі вже схвалили список ініціатив, і в даний момент вони вже реалізуються за сприяння української сторони.

Читайте також: