fbpx
Політика

Відповідати за події на Сході повинні Аваков і Наливайченко – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що зараз всі шукають козлів відпущення за події на Сході України в особі начальників обласних управлінь МВС та СБУ.

«Це правильно, але вони лише пішаки», – зазначив він.

За його словами, відповідальність мають нести глава МВС Арсен Аваков і голова СБУ Валентин Наливайченко. Як він нагадав, у них був місяць для того, щоб навести порядок у підрозділах і поголовно перерахувати всіх сепаратистів. При цьому нардеп зазначив, що питань до чиновників і без подій на Сході накопичилося досить багато.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Тому, як вважає Віктор Балога, необхідно дати добу Арсену Авакову для повної стабілізації східних областей.

«Нехай для нього це буде останнім шансом. Тих начальників УМВС, які в Центрі та на Заході купують посади – відправити на Схід. Дуже хочуть працювати? вперед – в Харкові, в Донецьку, в Луганську роботи вистачить надовго», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Щодо Наливайченка, то йому Віктор Балога пропонує винести попередження за те, що його люди проспали активізацію сепаратизму.

«А якщо вони не здатні виконати таке завдання – значить, їх треба відправляти у відставку, або нехай зроблять по -чоловічому і підуть самі. Досить цих експериментів з кадровими призначеннями!», – підсумував політик.

Читайте також: