fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Активісти харківського Євромайдану пікетували Генпрокуратуру

Активісти Євромайдану, які були побиті у Харкові сепаратистами, пікетували будівлю Генеральної прокуратури України. Як повідомляє УНІАН, мітингувальники вимагають від генерального прокурора Олега Махніцького покарати всіх, хто був призвідником масових бійок.

 За словами постраждалих активістів, місцеві правоохоронці не приймають абсолютно ніяких заходів під час зіткнень мітингувальників з сепаратистами в Харкові. Більше того, активісти стверджують, що харківська міліція саботує розслідування виробництв, пов’язаних з побиттям громадян.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 «З кожного мітингу наші активісти виносять 10-20 осіб поранених. А в цей час харківська міліція не діє. Саме тому ми вимагаємо, щоб генеральний прокурор взяв під особистий контроль розслідування цієї справи», – повідомили свої вимоги активісти Євромайдану в Харкові.

 Нагадаємо, що вчора, 7 квітня, харківські сепаратисти два рази розганяли активістів Євромайдану. За словами постраждалих, в них кидали вибухові пакети і петарди. Також людей били битами. Люди скаржаться на те, що міліція не дає ніякої відсічі сепаратистам.

Читайте також: