fbpx
Шоу-бізнес

Актриса Катерина Вілкова народила сина

Російська актриса Катерина Вілкова вдруге стала мамою. Незважаючи на повідомлення багатьох ЗМІ про народження другої дівчинки, з’ясувалося, що 6 квітня о 7 годині ранку актриса народила своєму чоловікові, акторові Іллі Любимову, сина. Пологи пройшли благополучно, малюк і мама почуваються добре. Хлопчик народився вагою 3720 грамів, його зріст – 54 сантиметри. Ім’я дитині батьки поки не придумали, ще обговорюють це питання.

 Про пологи актриси журналістам розповів Ілля Любимов: «Все пройшло якнайкраще, Катя почуває себе відмінно і готується до швидкої виписки. Імені у малюка поки немає, якраз зараз над цим думаємо».

 Також він повідомив, що під час пологів постійно перебував біля дружини і навіть бачив, як син з’являється на світ і першим взяв його на руки. Варто відзначити, що на перших пологах Катерини Вілкової Ілля Любимов також був присутній і спостерігав за народженням дочки Павли (народилася в лютому 2012 року).

 Нагадаємо, про другу вагітність актриси стало відомо восени 2013 року. Через своє становище Катерині Вілковій довелося відмовитися від ролі у фільмі «Батальйон смерті».

Читайте також: