fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Боня розкритикувала стиль Дмитра Медведєва

Екс-зірка скандального реаліті-шоу «Дом-2», знаменита російська телеведуча Вікторія Боня розкритикувала в пух і прах стиль прем’єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва. Мабуть, вона вирішила, що якщо відвідує модні покази і бере участь в стильних фотосесіях, то це дає їй право критикувати представників політичного Олімпу. Вікторія Боня прямо заявила, що главі російського уряду не слід носити тонкі краватки. Свої думки з цього приводу вона озвучила у своєму блозі Instagram, опублікувавши відеозвернення до Дмитра Медведєва.

 «Шановний Дмитре Анатолійовичу! Звертаюся до вас від великого жіночого колективу. Ми вас дуже любимо і стежимо за вами. Вам потрібно поміняти стиліста. Чесно. Вам так не йде ця смугаста тоненька краватка!» – заявила Вікторія Боня.

 Деякі шанувальники вважають, що телезірка переборщила зі своєю заявою, вважаючи зовнішній вигляд Дмитра Медведєва цілком прийнятним. А інші навпаки, підтримали дівчину і приєдналися до її критиці. А от сам Дмитро Медведєв побажав утриматися від будь-яких коментарів з приводу свого стилю.

Читайте також: