fbpx
Політика

Москаль має намір бути в опозиції до А. Авакова

Голова тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів і окремих посадових осіб та народний депутат від партії "Батьківщина", Геннадій Москаль під час прес-конференції заявив, що досі зберігаються непорозуміння у відносинах з МВС.

 "Я був в опозиції до Захарченко, і зараз я знову небажана особа в Міністерстві внутрішніх справ. Наша спеціальна слідча комісія і МВС спілкується тільки запитами – ми їм пишемо запит, а вони нам через місяць на нього відповідають", – зазначив він. При цьому народний депутат підкреслив, що його не включили в колегію при МВС.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Тому будемо говорити, що я допомагаю МВС тим, що я на чорне кажу чорне, на біле – біле", – резюмував він і додав, що в Україні немає довіри до всієї правоохоронної системи. Геннадій Москаль задався питанням, чому досі в комітет з боротьби з організованою злочинністю і корупцією йде 70 відсотків усіх листів і звернень громадян з усієї України?

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами парламентарія, люди досі не довіряють ні місцевій міліції, ні судам, ні прокуратурі, ні СБУ. 

Читайте також: