fbpx
Політика

Мені не по дорозі з сепаратистами і шахраями – Тігіпко про «Партію регіонів»

Сергій Тігіпко, якого 7 квітня виключили з лав «Партії регіонів», розповів про керівництво партії. За словами політика, керівництво в «Партії регіонів» «захопили сепаратисти і шахраї». Про це стало відомо із заяви Сергія Тігіпка, яка була оприлюднена на особистій сторінці політика у соцмережі Facebook.

Тігіпко вважає, що «Партію регіонів» перетворили у філію «однієї фінансово – промислової групи». Зокрема, пояснив він, зараз «Партію регіонів» можна вважати приватним підприємством. Екс-«регіонал» сказав, що всі рішення в партії приймаються одноосібно. Крім того, стверджує Сергій Тігіпко, в «Партії регіонів» почалися репресії проти його прихильників.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

На думку політика, такі дії є «зрадою України». Тігіпко звинуватив представників «Партії регіонів» і в тому, що «творить тимчасовий уряд». Як зазначив політик, призначення «правих націоналістів» в уряд України – це «зрада виборців».

«На відміну від них, ні я, ні мої соратники не голосували за Арсенія Яценюка як за прем’єр-міністра або за призначення націоналістів на посади, таких як віце-спікер Ради Кошулинський або генеральний прокурор Махніцький», – сказав Тігіпко.

За словами Тігіпка, зараз такі «зрадники» керують «Партією регіонів».

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Але мені не по дорозі з сепаратистами, з шахраями і прогнилими апаратниками, які захопили в партії керівництво. Які за рахунок країни відстоюють свої бізнес- інтереси», – підкреслив Сергій Тігіпко.

Нагадаємо, що раніше екс – депутат «Партії регіонів» Богословська стверджувала, що в партії «керує  "група Ріната Ахметова"». Вона запевнила, що підконтрольні Ахметову депутати заявили про «право власності» на «Партію регіонів». Крім того, деякі «регіонали» не збираються визнавати результати виборів 25 травня.

Читайте також: