fbpx
Футбол

Гендиректор “Таврії”: “Нам дають зрозуміти, що ми не потрібні українському футболу”

 Генеральний директор сімферопольської «Таврії» Олександр Бойцан в ефірі програми «ПроФутбол» прокоментував ситуацію, яка склалася у футбольній першості України. За словами керівника сімферопольського клубу, до його команди ставляться досить упереджено.

«Ситуація, яка мала місце бути в Запоріжжі, говорить про те, що ми українському футболу не потрібні. Якщо матчі з нашою участю будуть і далі так судити, то ми дійдемо висновку, що ми їм не потрібні. Наша команда зараз бореться за виживання. Руки ніхто не опускав. Якби не були в цьому зацікавлені, то ми б просто знялися зі змагань і чекали розв’язки ситуації», – прокоментував ситуацію, що склалася генеральний директор клубу. За словами Олександра Бойцана, донині з ним ніхто з Федерації футболу України не зв’язувався.

«У пресі я читав, що нібито представники ФФУ радилися з керівництвом кримських клубів. В одному з інтерв’ю Попов заявив, що з нами вже попрощалися», – додав Бойцан.

Щодо Прем’єр -ліги в цілому, то, на його думку, цей орган уже «себе зжив».

«Навіщо зараз потрібна Прем’єр-ліга? Велика частина рішень, які тут приймаються, двоякі. Футбольні справи потрібно доручити тим людям, які щось розуміють в цій грі. А народні депутати нехай займаються законотворчістю і наводять лад у країні», – підкреслив керівник «Таврії».

Торкнувся директор «Таврії» і теми санкцій КДК щодо клубу.

«У різних футбольних судах ми просили призупинити рішення. Але що у відповідь? З нас знімають три очки. У день, коли на Майдані розстріляли людей. У день, коли була максимальна точка революції, на засіданні КДК приймають таке рішення. Бенкет під час чуми», – висловив своє здивування генеральний директор сімферопольського клубу.

Читайте також: