fbpx
Політика

Тимошенко закликала українську владу дати бій сепаратистам

Факт захоплення адміністративних будівель у Луганській і Донецькій областях говорить про те, що Російська Федерація продовжує агресію проти України. Таку заяву зробила кандидат в президенти України Юлія Тимошенко. За її словами, сепаратисти в цих областях діють під керівництвом російських спецслужб. Повідомлення Тимошенко опубліковано прес-службою партії «Батьківщина».

 «Ми повинні чітко усвідомлювати, що агресивні дії Російської Федерації спрямовані на анексію східної частини України. Вони діють за кримським сценарієм», – підкреслила Юлія Тимошенко. Також вона звернулася до діючої влади України з закликом не сидіти склавши руки і вжити ефективних заходів у боротьбі з «терористами».

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «На вашому боці і закон, і українське суспільство. У нашої держави на сьогоднішній день є всі необхідні сили для того, щоб швидко і адекватно протидіяти сепаратистам. Більш того, жителі Харківської, Донецької та Луганської областей також не підтримують поділу країни. Я звертаюся до лідерів демократичного світу із закликом застосувати більш жорстокі заходи щодо Росії», – підсумувала колишній прем’єр-міністр країни.

Читайте також: