fbpx
Шоу-бізнес

Надія Мейхер стала актрисою

Вже багато хто встиг переконатися, що в колишніх солістках групи «ВІА Гра» світ не побачив великих кіноактрис. Всі пам’ятають болісні потуги Віри Брежнєвої в «Любові у великому місті», Анни Седокової в « Вагітному» та Альбіни Джанабаєвої в «Зраді».

Прийшла черга ще однієї екс-зірки «ВІА Гри» Наді Мейхер – на цьому тижні в четвер в широкий прокат виходить українська романтична комедія «Ти мене любиш?» з її участю. У картині співачка грає роль психолога Ілони – холодної, розважливої ​​жінки, завжди готової йти по головах заради досягнення своєї мети.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«У певних ситуаціях мені властивий якийсь холод, якщо я відчуваю, що мене обдурили або підлещуються до мене. У цьому ми з моєю героїнею трохи схожі», – розповіла Мейхер про свою героїню. Її партнером по знімальному майданчику став Сергій Астахов, з яким вони здружилися ще з часу роботи на телепроекті «Зiрка Зiрка».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Сюжет фільму простий і невигадливий – це історія пари, яка майже розлучилася. Герой зустрів нову любов, яку він зовсім не очікував, а героїня знайшла чоловіка, якого, навпаки, так довго чекала.

До речі, актрисою вирішила стати ще одна екс-співачка з «ВІА Гри» – Тетяна Котова. Вона знялася в комедії «Що творять чоловіки – 2», яка вийде цього року.

Читайте також: