fbpx
Політика

«Технічні кандидати» відберуть голоси у Порошенка і Тимошенко, – думка політологів

Під час президентських виборів у вітчизняних «важкоатлетів» відбирати голоси будуть «технічні кандидати». Зокрема, Наталія Королевська та Ольга Богомолець можуть зіпсувати рейтинги Юлії Тимошенко. Олег Ляшко може забрати голоси у Анатолія Гриценка і Петра Порошенка. Таку думку висловили українські політологи, передає ТСН.

На думку українських експертів, Ольгу Богомолець можна називати «Антитимошенко». Зокрема, Ольга Богомолець може «забрати» у Тимошенко голоси виборців в центральних і західних областях.

«Подібне буде і з кандидатом Наталією Королевською на сході і півдні країни, яка там може забрати у Юлії Тимошенко», – заявили експерти.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Забрати голоси у «важкоатлетів» спробує і радикал Олег Ляшко. За словами політологів, Олег Ляшко повинен розосередити електорат Тимошенко, Гриценка і Порошенка. Варто відзначити, що завдання з «розосередженням електорату» поставили собі Сергій Тігіпко та Петро Симоненко. Обидва кандидати мають намір через президентські вибори «прокласти» собі дорогу до майбутніх парламентських виборів.

Кандидати від «Партії регіонів» (Олег Царьов, Валерій Коновалюк, Ренат Кузьмін і Юрій Бойко) мають на виборах кілька завдань.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Кандидатська недоторканність, проросійська пропаганда і контроль над виборчими комісіями на користь головного кандидата Михайла Добкіна», – пояснили експрет.

Крім того, екс-міністра внутрішніх справ та економіки, екс-главу АМКУ Василя Цушка експерти сприймають як «регіонального технічного кандидата».

«Кандидатури Олександра Клименка та Василя Куйбіди – нішеві. Швидше за все, у цій кампанії вони збираються перевірити, чи можливе в Україні відродження націонал-демократичного руху в політичному сенсі», – відзначають експерти.

Читайте також: