fbpx
Політика

Рибак запевняє, що Межигір’я бачив тільки по телевізору

Екс-спікер Верховної Ради Володимир Рибак запевняє, що ніколи не був на території колишньої резиденції Віктора Януковича в «Межигір’ї» і не бачив всієї тієї показної розкоші. За словами політика, Віктор Янукович запрошував його тільки в свій невеликий двоповерховий будинок, який знаходиться прямо на в’їзді в «Межигір’я».

 «У мене просто не було необхідності туди їздити, тому що мені було зручніше проводити зустрічі в центрі Києва, де все поруч», – пояснив Володимир Рибак.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 При цьому він додав, що вперше «скарби Межигір’я» побачив, коли з дружиною дивився сюжет по телевізору про невимовні багатства колишнього президента України і сам був в шоці від того, що показували і про що розповідали журналісти.

 Нагадаємо, після раптової втечі Віктора Януковича на наступний день його резиденція в «Межигір’ї» стала вільною для відвідувань. Депутати ж, не довго думаючи, прийняли рішення про передачу резиденції в державну власність.

Читайте також: