fbpx
Політика

«Свобода» усвідомлено «збила» свій імідж на Євромайдані – Тягнибок

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок сказав, що під час Євромайдану його партія усвідомлено пішла на деякі зміни в своєму іміджі, які привели до втрати рейтингу. Про це кандидат в президенти України заявив у інтерв’ю «5 каналу». Слова політика передає прес-служба телеканалу.

За словами Тягнибока, українці очікували від ВО «Свобода» рішучіших дій під час Майдану. Втім, пояснив політик, його партія була «частиною єдиної опозиційної команди і тому дотримувалася спільних інтересів».

«Ми усвідомлено йшли на збивання нашого певного іміджу, ми розуміли, що рейтинги наші впадуть», – заявив Тягнибок.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Політик вважає, що в Києві від представників «Свободи» чекали більш радикальних дій. Після цього Олег Тягнибок розповів, хто буде «збирати вершки» після виборів президента України. Лідер «Свободи» запевнив, що це не матиме серйозного значення. Найголовніше, упевнений політик, що в другому турі виборів президента не буде брати участь Віктор Янукович.

«Має значення те, що зараз ми з вами будуємо в Україні зовсім нову державу», – підкреслив політик.

Тягнибок попередив, що Російська Федерація має намір зривати президентські вибори. У Кремлі хочуть, міркує Тягнибок, щоб Україна не отримала законного президента. Лідер «Свободи» не виключає, що РФ може почати військову агресію щодо України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо почнеться війна, то які вибори?», – дивується політик.

Після цього Олег Тягнибок розповів, як можна змінити ситуацію в Україні. Лідер «Свободи» сказав, що пропонував би в найближчу неділю провести президентські вибори. Він пояснив, що в Україні потрібно якомога швидше легітимізувати владу, виконавчу і законодавчі структури.

Раніше повідомлялося, що Олег Тягнибок оприлюднив декларацію про доходи.

Читайте також: