fbpx
Політика

Тягнибок вважає, що РФ може організувати теракти, щоб зірвати вибори в Україні

 Кандидат у президенти України, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що Російська Федерація буде вживати всі можливі кроки лише заради того, щоб Україна не отримала нового легітимного президента. Як зазначив Олег Тягнибок, з боку Російської Федерації можуть послідувати різні провокації, аж до терористичних актів.

 Він підкреслив, що головна мета Російської Федерації на даний момент полягає в тому, щоб 25 травня українці не обрали собі нового легітимного президента.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Тому як вони зараз кажуть: ми не розмовляємо з українською владою, бо вона нелегітимна. Тому нам потрібно зробити все, щоб ми як держава мали цього легітимного президента», – зазначив лідер «Свободи».

 Раніше Олег Тягнибок сказав, що якби була можливість, то він би провів вибори вже цієї неділі, 6 квітня, оскільки потрібно якнайскоріше легітимізувати нову владу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також Олег Тягнибок допускає, що після президентських виборів може з’явитися необхідність у проведенні парламентських виборів.

 Нагадаємо, що президентські вибори в Україні відбудуться 25 травня.

Читайте також: