fbpx
Політика

1 та 9 травня планується ряд масових акцій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в Україні, – Віталій Ярема

Під час зустрічі з представниками регіональних засобів масової інформації, що відбулася в столиці України в п’ятницю, 4 квітня, перший віце-прем’єр Віталій Ярема повідомив, що на початку травня в Україні можуть відбутися події, спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні.

 За словами Віталія Яреми, які в ЗМІ наводяться з посиланням на «Інтерфакс-Україна», «заспокоюватися нашому суспільству сьогодні немає жодних підстав». Віталій Ярема зазначив, що за наявною інформацією на початку травня плануються масові акції, спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні. Такі акції, як підкреслив перший віце-прем’єр, будуть проведені для того, щоб «…не дати нам можливості стабілізувати ситуацію в країні».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Не залишив без уваги Віталій Ярема й становище зі зосередженням російських військ поблизу кордону РФ з Україною. Таку ситуацію перший віце-прем’єр назвав «неоднозначною» і такою, що «тримає нас у напрузі». Однак, як підкреслив Віталій Ярема, ситуація контролюється українським урядом.

 Крім того, Віталій Ярема повідомив, що українська армія готова відбити напад «будь-якого агресора», метою якого є посягання на територіальну цілісність України.

Читайте також: