fbpx
Шоу-бізнес

Жанна Фріске мріє про суницю

7 квітня співачка Жанна Фріске і її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв відзначатимуть перші іменини свого сина Платона. І хоча сімейство зараз знаходиться далеко від Росії – в Америці, де Жанна Фріске лікується від раку, батько виконавиці розповів журналістам про стан здоров’я дочки і її перші успіхи. За словами Володимира Копилова, його дочка пішла на поправку і вже встигла скинути 6 кілограмів після того, як стрімко набрала вагу, і знову почала ходити.

 «Ми перейшли на нановакцину, про яку дізналися від впливових друзів, вони ж надали нам будинок в Лос-Анджелесі. Як тільки відмовилися від таблеток, Жанні полегшало. У доньки поступово спадає набряк, вона скинула 6 кілограмів, робить перші кроки – правда, поки за допомогою Діми. Голос у неї, як у здорової», – розповів батько Жанни Фріске.

 Також він додав, що останнім часом виконавиця дуже захопилася історією – вона безперервно слухає аудіокниги і дивиться фільми на цю тему, а також постійно працює над собою.

«Доньці дуже хочеться свіжої суниці, протертою з цукром, вона це обожнює! Але поки не можна…», – розкрив заповітне бажання Жанни Фріске її батько.

Читайте також: