fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Колишнє керівництво СБУ знищило 100 % документів, – Кущаєв

 Вся документація щодо розстрілу на Майдані Незалежності в українській столиці 18-20 лютого була знищена колишнім керівництвом. Таку заяву сьогодні, 3 квітня, зробив начальник управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Микола Кущаєв в ході засідання ТСК. Відзначимо, що на засіданні обговорювали хід розслідування протиправних діянь правоохоронців і посадових осіб під час подій у центрі української столиці, які проходили з 21 листопада минулого року. Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

«У Службі безпеки України документів просто не було. Також не було і жодного жорсткого диска. Минуле керівництво знищило документи на всі 100 %. Тут залишилися тільки документи по бухгалтерії. Звідси випливає, що вся інформація, щодо обстрілу людей на Майдані 18-20 лютого, також відсутня», – прокоментував ситуацію Микола Кущаєв.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Крім цього він підкреслив, що на сьогоднішній день невідомо місцезнаходження колишнього керівництва Служби безпеки України, а також посібників спецпідрозділів, які брали участь у подіях на Майдані.

Читайте також: