fbpx
Політика

Юрій Бойко: “Методи керівництва ПР не змінилися”

 Нинішні методи керівництва Партії регіонів абсолютно не мають жодних відмінностей від методів часів Віктора Януковича. Саме тому ряд партійних організацій вимагає в терміновому порядку змінити підхід і змінити ці методи. Про це сьогодні, 3 квітня, заявив голова Київської обласної організації партії, кандидат в українські президенти Юрій Бойко. За його словами, також потрібно переглянути рішення, прийняті на останньому з’їзді.

«Я у відкритій формі висловив свою думку на з’їзді партії. Я заявив, що помилки, допущені при президентстві Віктора Януковича, враховані не були. Моя думка, що партія поступово перетворилася на закрите акціонерне товариство. А в тому положенні, в якому опинилася зараз країна – такий розвиток ситуації просто неприпустимий», – висловив свою стурбованість кандидат в президенти України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Крім цього регіонал також відзначив, що сьогодні можна побачити негативну реакцію цілого ряду обласних організацій на все те, що вирішувалося на з’їзді партії.

 «Ці люди прекрасно все зрозуміли. Вони розуміють, що йдеться про створення штучної структури під інтереси окремих взятих персон. Про інтереси партійців на з’їзді ніхто не говорив. А ці люди повірили в Партію регіонів», – прокоментував ситуацію Юрій Бойко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Політик підкреслив, що обласні партійні організації продовжують наполягати на тому, що необхідно провести позачерговий партійний з’їзд. На цьому з’їзді планується дати оцінку тим подіям, які мали місце бути на з’їзді Партії регіонів 29 березня.

 Щодо своєї кандидатури на пост президента країни Бойко зазначив, що свого рішення він міняти не буде.

 «Я не збираюся зніматися з виборів. Я збираюся йти вперед, щоб довести свою правоту українським громадянам», – підсумував політик Юрій Бойко.

Читайте також: