fbpx
Шоу-бізнес

Олена Ваєнга поділилася секретом свого стрімкого схуднення

Торік співачка Олена Ваєнга посперечалася зі своїм концертним директором, що зможе схуднути мінімум на 10 кг. На кону стояла дуже велика сума, яка і послужила основним мотиватором значних перетворень співачки. Олена Ваєнга зізналася, що за чотири місяці їй вдалося позбутися 15 кілограмів. І все завдяки «чарівному парі». Суперечку співачка називає крайнім заходом для тих, хто не вміє обмежувати себе в їжі, але при цьому хоче схуднути.

 Олена Ваєнга зізналася, як тільки її рука тягнулася до тістечка, перед очима одразу виникала нечувана сума, з якою співачка могла б попрощатися і полювання з’їсти солодкість тут же відпадала. Решту раціону Олена Ваєнга також почала контролювати і зайнялася підрахунком з’їдених калорій.

 «За обідом, наприклад, обмежитеся однією котлетою, а не п’ятьма. У деяких же як: з’їдять тарілку супу, слідом макарони, потім фісташок перед телевізором поклацати, а потім дивуються: чому я поправилась, я ж начебто нічого зайвого і не їла? Ага, як же! Щоб не здаватися подібними питаннями, записуйте все, що було з’їдено за день, з того моменту, як вранці відкрили очі, і до самого відходу до сну», – порадила незадоволеним своєю вагою схудла співачка, ґрунтуючись на власному досвіді.

 Джерело: story.com.ua

Читайте також: